Ansökan och väntas tider

05:36 – Älskling! Jag tror att vattnet gick nu. Jag är inte helt säker men det hände något?! – Malin

Vi gick upp för att vi ändå inte kund somna om. Nervositet och ängslan för att vårt andra barn kanske skulle komma till oss inom kort tog övertaget om den annars morgontrötthet som finns i familjen Zimmergren.
Det tog några timmar innan något hände och Ella som sover som en stock vid den här tiden på dygnet gjorde lika så denna dag. Så vi gick upp för att äta frukost och förbereda oss för det bästa. 

Jag, Andreas, passade på att fylla i en ansökan och kolla av jobbmailen. Ansökan till Mercy Ships och att få vara ombord och arbeta under det kommande två åren från den dagen vi mönstrar isåfall på. 

08:05 – Jag klickar på “Send” knappen och alla fjärillar i magen fladdrar till som på komando. Man sitter som förstelt och tittar in i skärmen för att se om någonting skulle kunna hända. Det är nästan som att man väntar på att någon i andra ändan ska klicka på att ansökan är pågående eller ännu bättre att vi blivit godkända. 

Klockan 13:44 samma dag är Lo född. Vi åker hem samma kväll från Östra Sjukhuset i Göteborg. 
Känslan är obeskrivlig. Vi har inte bara gjort klart en ansökan tidigare samma dag men vi har även dubblat antalet barn i vår familj. Lo denna fantastiska tjej har äntligen kommit till vår välrd. 

Dagen den 17 maj 2019!

/ Andreas

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *