Covid-19

  

Tiden har verkligen gått fort. Det var inte länge sen Jag, Andreas, sa till Malin att det var tur att vi inte valde att påbörja våra uppdrag för Mercy Ships i februari. Och idag känner jag mig lycklig att fått vara i just Sverige under denna svåra tid i pandemi. Även om resan förmodligen, högst troligt, skjuts på en aning kommer vi så snart vi kan starta våra uppdrag för Mercy Ships. Då blir det lite förarbete för Mercy Ships Sverige. Mer om vad det blir i senare inlägg.

Vi har under denna ”Corona-tid” fått väldigt mycket tid till familjen och naturen. Vilket har passat oss utmärkt. Under April månad har vi lagat vår lunch utomhus 6 av 7 dagar. Vi har aldrig ätit så mycket grillad majs! Helt Fantastiskt! Lekplatser och grönområden finns väldigt gott om här i Göteborgs-området vilket vi verkligen är tacksamma för. Enligt Göteborg Stad är det “Most sustainable city in the world”.
Läs mer om det här

När och hur det kommer förändringar vet vi inte. Just nu så är det inga förändringar på vår resa. Men, med ett stort M, högst troligt kommer inte vi resa den 1 juni till Texas, USA, för att påbörja vår utbildning. Resan till Texas kommer nog skjutas på fram till hösten. Fram till dess får vi vara med och hjälpa det Svenska kontoret för Mercy Ships med det vi kan.

FAQ – Vanliga frågor vi får idag.

-”Lägenheten då? Vad ska ni göra med den?”
Vi kommer flytta hem till Malins föräldrar den 24 maj och hyra ut vår lägenhet till en kär vän. Vilket vi är mycket glada för. Förhoppningen är att vår vän ska hyra lägenheten under hela perioden på två år.
-”Och alla era grejer då?”
Vi kommer att spara en del på ett magasin, lite i en källare och våra stora möbler lånar vi ut med en lagom stor geografisk spridning. Vi är mycket tacksamma för all hjälp vi får av våra vänner och framförallt våra familjer! Tack!
-”När åker ni till båten?”
Vi har inte fått några klara besked kring detta. På grund av Corona är det Väldigt mycket som måste förändras, även för Mercy Ships och Africa Mercy, detta gör att det tar lite tid med planering. Allt för att säkerställa hälsan och säkerheten för alla volontärer i organisationen. Men under sommaren kommer vi, kanske, åka ner till båten. Vi lovar att meddela så snart vi har besked om detta.

Vi svarar gärna på frågor och gärna samma frågor många gånger om. Så träffar du oss, var inte rädd att ställa alla dina frågor och funderingar. Tills vi ses, Allt Gott!

Allt Gott!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *