Equmeniakyrkan Guntrop

I söndags var vi i den idylliska kyrkan Equmeniakyrkan Guntrop. Vi fick närvara i gudstjänsten som leddes och predikades av pastor Tove Lilled. Denna kyrka är till stor betydelse för oss och vår tro. Det var genom Guntorp som Malin kom till tro genom deras fantastiska scoutarbete och de samlingar som var i kyrkan. I gymnasiet träffades vi och Malin drog med Andreas till Guntorp och deras ungdomssamlingar. Och ännu en gång är Guntorp en bidragande och viktigt tid/roll för att Andreas också hittar sin tro på Gud. För oss finns det otroligt mycket viktig historia i denna fantastiska församling. Vi vet att den betyder och har betytt väldigt mycket för så många andra också! Vi vill också säga ett stort tack, det för att vi säger tack allt för sällan, till Gunnar och Siri Hansson och Eva och Staffan Andersson som lägger ner hjärta, kropp och själ i församlingen och scouternas arbete! Ni och alla andra i församlingen är fantastiska och vi är ödmjukt tacksamma för det arbete ni gör och att vi får kalla er våra vänner!

 

Allt gott!

 

1 Comment

 1. Hej Malin och Andreas,
  Så roligt att ni kom till oss och berättade om ert väntande äventyr. Jag som är en “hemma-missionär” förundras och gläds över att ni går med Jesus ut i denna tjänst.

  Tänk att du Malin, som satt på vår trappa och pratade med mig när du gick i mellanstadiet, som åkte på skidläger och fördjupade din relation med Jesus, som skrattat och gråtit med och för barn och unga o scouterna och i skolan, som alltid längtat att brinna för andra… Jag ser med tacksamhet att du är den underbara person du är idag med ett mod och en handlingskraft och en positiv syn på möjligheter. Och Andreas, som kom rakt in i gänget i Guntorp, som inte tvekade att ta Malin och oss andra på allvar när vi berättade om Jesus utan med nyfikenhet, ödmjukhet och mod sökte en egen tro och såg att det bär för hela livet, och som övat din målmedvetenhet och talang och nu ännu tydligare brukar den för Guds rike… Jag är tacksam för dig.

  Tack för era goda ord om vår kyrka. Vi är stolta över er!

  Önskar er Guds välsignelse för varje dag , varje strul, varje möte, varje några vila.

  Kram, Eva


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *