Jag vill hjälpa till, men jag vill stanna hemma!

Wow, vad spännande att ni ska iväg. Coolt att ni vågar. Kan jag vara med och hjälpa till för Mercy Ships på något sätt, jag vill inte lämna min vardag just nu,  hur kan jag hjälpa till?

– Anonym

Detta är en vanlig fråga som vi får och säkert andra som är engagerade inom olika organisationer och verksamheter. Det finns många sätt att hjälpa Mercy Ships på. Man kan bli månadsgivare, skänka en gåva eller be för organisationen och människor som finns där.

Vill man hjälpa oss är det egentligen på samma sätt som ovan. Vi kommer gärna och sätter oss ner på en kaffe, håller en kort presentation eller berättar gärna om vad just vi ska göra ombord på Africa Mercy. Vi behöver nämnligen allt stöd och omtanke vi kan få. Utan våra vänner och familj här hemma i Sverige kommer resan bli väldigt tuff för oss. Resan kommer så klart bli utmanande och saknaden kommer vara enorm. Men med stödet från dig och de andra kommer vi klara av detta galant!

Våra största utmaning kommer nog vara det ekonomiska tyvärr. Det är en tråkigt att det är pengar som ligger i fokus i detta inlägg men så är det. Vad ska man göra!
Vi kommer att betala en viss summa för boende och uppehåll ombord på båten och utöver det kommer vi behöva en budget som täcker blöjor, andra förnödenheter, resor till och från hamnen vi ligger i och levnadsbröd utanför båten.

Vill man hjälpa oss att göra denna resan möjlig för oss och stötta oss i allt vi ska göra kan ni hitta information här under.

Man kan klicka på länken nedan.
Ge din gåva här!

Det går också bra att ge gåva genom Pg: 90 00 93-6 eller Swish 9000936 (ref: Fam Zimmergren 5379)

Allt gott!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *