Vi har landat i en plan!

plan-2372176_1920-2

Eftersom ingen riktigt vet när pandemin börjar ebba ut ställdes vi inför ett väg val, plan C eller plan S. Antingen kör vi på plan S (Safe) och skjuter upp vår avresa till januari, flyttar tillbaka till Mölndal till hösten och laddar om. Eller så kör vi på plan C (Chance) och chansar på att vi kommer iväg i augusti med risken att vi inte kan flytta hem till Mölndal ifall resan åter igen blir fram skjuten. Det finns så klart fler plus och minus som vi tagit med i beräkningen gällande bägge planerna.

Vi har valt plan C. Vi går i tro och hoppas att detta är det bästa valet för vår familj i det långa loppet. Som ett bönesvar har Malin fått ett sommarjobb på 50% i Skepplanda pastorat som kyrkogårdsarbetare. Detta gör att vi får en extra inkomst samtidigt som arbetstiderna gynnar familjelivet och gör att vi kan börja bygga på ett välfungerande vardagspussel. Vad gällande boende kommer vi att flytta in hos Malins föräldrar i Skepplanda över sommaren.

Flytten närmar sig med stormsteg och trots att mycket fortfarande känns rörigt så faller det mesta på plats en liten bit i taget. Gud är god!

Vi vill tacka för de gåvor som skänkt till oss via Mercy Ships konto samt meddela att de pengar som skänkts kommer att sparas på kontot till dess att vi åker och påbörjar vårt arbeta ombord på Africka Mercy.

Vi är så tacksamma allt stöd vi får från olika håll, fortsätt gärna att ta med oss i era tankar och böner!

/Malin & Andreas

OBS! Digital Loppis! OBS!
Efter en hel del rensande har vi nu flyttlådor fulla med saker vi inte längre behöver. Men den enes skräp den andres skatt! Kanske har just vi det du behöver och saknar, därför kommer vi den att hålla digital Loppis. Den 13e juni kommer vi att anordna en s.k. digital loppmarknad på Instagram och genom våra andra social medier. Håll utkik efter ett evenemang på Facebook. Mer information om hur detta ska gå till kommer att publiceras på hemsidan och våra andra sociala medier.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *